+(030) 2310 559250

Σχετικά με εμάς

Στα τέλη της δεκαετίας του 1980 ο Πόρναλης Βασίλης λόγω της αγάπης του για την μοτοσυκλέτα ξεκινάει να κάνει τα πρώτα του βήματα στον χώρο των μοτοσυκλετών ως μηχανικός και να ασχολείται επαγγελματικά με την συντήρηση και την επιδιόρθωση αυτών. Για αρκετά χρόνια θα εργαστεί σε διάφορα συνεργεία και θα αποκτήσει μεγάλη εμπειρία για πληθώρα μοντέλων.

Το 2004 παίρνει την απόφαση και δημιουργεί το δικό του συνεργείο με την επωνυμία MotoHolic, μέσα στα επόμενα χρόνια η άψογη εξυπηρέτηση, η ταχεία παράδοση και η αξιόπιστη δουλειά που παρέχει στους πελάτες δημιουργούν ένα έμπιστο όνομα στην αγορά. Λόγω της ζήτησης και των απαιτήσεων του αγοραστικού κοινού το MotoHolic εμπλουτίζει την βιτρίνα και τα ράφια του με ανταλλακτικά και αξεσουάρ κιόλας από τα πρώτα χρόνια λειτουργίας του. Το 2011 επεκτείνεται και στον χώρο του μεταχειρισμένου ανταλλακτικού αγοράζοντας μοτοσυκλέτες για απόσυρση από τις οποίες διαλέγονται μόνο τα αρίστης κατάστασης εξαρτήματα τα οποία διατίθενται προς πώληση και πανελλαδικά πλέον μέσω αγγελιών στο ίντερνετ.

Έτσι φτάνουμε στο 2019 όπου το MotoHolic μετά από μία μακροχρόνια σχέση με την μοτοσυκλέτα, έχοντας άριστες γνώσεις σχετικά με το “service” μοτοσυκλετών και πολυετή εμπειρία στην εξυπηρέτηση πελατών μέσω ίντερνετ, αποφασίζει να δημιουργήσει το δικό του e-shop, με 20.000+ είδη σε καινούργια ανταλλακτικά και αξεσουάρ. Όπου με σύμμαχο την εγγυημένη αποστολή και παράδοση των αξιόπιστων προϊόντων του, επιθυμεί να γίνει ο καλύτερος φίλος κάθε αναβάτη σε όλη την Ελλάδα.

Call it what you wanna call it, I am a MotoHolic

Since 2004